P som i Party?

P som i Party? Nej. P som in Pensionärer.

Igår var A-lagets sista kväll här. Jag jobbade och de kom till restaurangen och åt en hejdundrandes middag. Sen var det utgång på schemat. Andria hade bokat ett bord för oss på Summer Cinema och peppat sedan i tisdags. Men halv ett igår var det inte utgång som stod högst på "vill-göra-listan". Tungt. Namita mådde dåligt så henne var det inget snack om saken med. Men vi andra. Vi kunde inte svika stackars Andria som satt och väntade på oss så det var bara att ta en för laget. Motvilligt lämnade vi hemmets trygga vrå och försökte peppa upp.

Väl där hade vi faktiskt roligt. Dansade snyggast (läs: fulast) på stället och tittade på översminkade tjejer med bling bling och fågelbofrisyrer. Efter två timmar hade det kommit lite mer folk till vårt bord och vi kände att vi hade gjort vårt. Drog en liten vit att Namita behövde oss och alla förstod. Yes! Äntligen ute! Vilket partygäng vi är.

Partygäng eller inte. Det har varit en väldigt trevlig och rolig och mysig semestervecka med mina två kära vänner. Det tackar jag för och säger: This was fun let's do it again some time!

image34

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback