Tio snabba, hyfsat snabba.

Skön helg. Skön stämning. Sinnesstämning också på bra nivå. Här kommer tio snabba.

1. Diskussion - Hur vet man? Vem bestämmer? Vad är rätt? Varför är det så? Ganska hetsigt vissa stunder och vem hade egentligen rätt till slut? Ingen, kan man tycka. Någon, kan man också tycka. Allt är relativt.

2. Klänningen - Fin. Svart. Tight. Lite stor över axlarna och hade visst en tendens att korva upp sig. Tror jag upptäckte problemet för det mesta. Annars bjuder jag på fina vyer över mitt otränade ass. Varsågod!

3. Håret - Från en helt fantastiskt och magiskt fin uppsättning till något slags oborstat ris hängandes och slängandes. Givetvis flera ton hårspray.

4. Åldersgräns - Oj, oj, oj. Det kan visst vara lätt hänt att glömma bort den där siffran som talar om något som heter "ålder". Men ibland glöms legkontrollen bort, helt enkelt.

5. Frukost - Lördag morgon och strålande sol utanför. Melodiradion och mackor, äggröra och Start med hasselnöt (bara som vanlig Start, fast med hasselnöt i).

6. Kvällsfka - Söndag halv elva. Fluffiga jordgubbspannkakor i amerikansk stil med både grädde och sylt. Till ett avsnitt Vänner, från den bästa säsongen.

7. Premiär - Både grill och mjukglass-på-stan. Vaniljglass i bägare med daimkulor. Givet. Vissa traditioner är bara för bra för att bryta.

8. Sms - "I morse kändes det som ett tåg kört på mig men efter den friska promenaden var det lite bättre.. Kändes även som jag flydde från ett one night stand! För er då?"

9. Klackarna- Att man ska envisas och envisas och envisas med de där klackarna. De var i taket under kvällen, men enbart en värsta fiende på hemvägen. Aj, aj, aj.

10. Efterfest - Baloo är en vän efter krogen. Take away är det som gäller för ingen bör få utsättas för den hemska syn av hur det egentligen går till. En trio tappra och hungriga är inget att leka med.

Kommentarer
Postat av: jenny

godnatt

Postat av: Helena

Vilken är egentligen den bästa säsongen av Vänner??

2008-05-02 @ 08:52:41
Postat av: M

Säsong tre är den bästa!

2008-05-02 @ 11:23:23
URL: http://www.passopp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback