Hejdå dumma distanskurs.

Men va? Den här distanskursen verkar inte alls vara som jag trodde. Det håller ju absolut inte! Om det är som det verkar säger jag hejdå till den dumma kursen och får lite lätt ångest över vad våren ska innehålla. Uh. Det känns som att jag simmar motströms och allt känns allmänt: nej.

Kommentarer
Postat av: soffe

Hej Malin!

Men va? Vad är det med kursen? Var den lika tråkig som ni befarade eller är det nåt annat?

Jag har fått 4 kataloger nu. Men jag börjar få smått panik över jobb. Måste få jobb SNART annars kommer jag inte få ihop tillräcklig med pengar :/
Men jag ska söka fler jobb och får ta vad jag får och slita häcken av mig i värsta fall med extrajobb...Har varit på intervju på ett nattjobb på posten, hoppas på det!

Vandrarhem funkar säkert om inte annat :) Jag har inte börjat bläddra i katalogerna än, letar somsagt jobb och har två tentor kvar.

Tack för musiktipset, jag ska lyssna! Lyssna på Regina Spector- Samson, har inte hunnit lyssna så mycket mer än på henne men.

Jag börjar trivas riktigt bra i lägenheten. Saker som jag kan skriva här i skvallerväg som jag ej vill skriva på min blogg (och som du inte ska kommentera på min blogg) är att en tjej är extremt prydd och en är lesbisk (hon tar sin ompis på rumpan!) Men dom är trevliga.

Hoppas det är bra med dig annars?

Kram från Vättern


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback