Räddningspatrullens lyckade event.

Det blev ingen bra förra vecka. Sjuk och eländig. Men själva avslutet på veckan blev fantastiskt. Piff och Puff hade planerat en föräldraträning för småttingarna där deras föräldrar var inbjudna att vara med. Det kan ju vara lite sisådär med att få med föräldrar ibland så gissa om vi blev glada då alla faktiskt kom! Åh, jag blev så himla glad och det var så himla lyckat. Glada miner från stora och små. Och efter ett tag så var det minsann inte bara barn som klättrade i lianerna, gick balansgång, snurrade runt räcket och hoppade på trampettuppställningen. Jag tror även de vuxna insåg vilken kick man får av att vara lite uppochner ibland.



Bra uppstyrt, Räddningspatrullen, som kanske borde överväga att ställa upp på ett nytt gemensamt foto (i träningssammanhang!). Senaste tillfället verkar vara lägret i Sundsvall 2007. Hur som. Söndagarna med Puff och småttingarna är verkligen ett lyckopiller och igår var det extra roligt med dubbelt så mycket glädje.

Kommentarer
Postat av: Puff

Piff! Du ska veta att jag skulle aldrig lyckas så bra med träningarna om inte du fanns där. Vi är ett bra team, och JA, vi måste verkligen ta ett nytt kort! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback