Med Familjen i Sundis.

Det var mer än bara den underbara massagen som gjorde helgen helt makalöst bra. Jamen självklart! För det första så kändes det otroligt skönt att ha en egen buss och en egen chaffis. Åhja. Att åka kollektivtrafik med 25 ungar med packning är inte en av mina favoritaktiviteter. Enter: Peter! En mycket trevlig chaufför som blev rejält underhållen av pratmakarna längst fram i bussen och allsångarna längst bak.

Fredagens träningspass blev riktigt bra och ribban lades högt på en gång. Vissa ställde dubblar medan andra kände på gropen för första gången. Det var så härligt sen när hela helgen fortsatte i samma tempo och coaches blev faktiskt förvånade över hur mycket krut det fanns kvar i benen på söndag morgon. Viss skärpa saknades kanske stundtals då söndagen var dagen då undertecknad tog emot otaliga slag alternativt sparkar i ansiktet. Men vem gråter över sånt? Något som fick mig att tappa hakan var den enorma kreativiteten som kom fram under friståendeövningarna. Mamma blev imponerad.

Mellan träningspassen hann vi med att äta drygt 35 kilo frukt, samlas runt en sprakande radio och lyssna på Mello, leka lite, skratta mycket och bara ha det så där familjemysigt. Åh, vilken fin helg! Och bland annat så här såg det ut:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback