StrandT!

Idag blev det sommar på riktigt. Varför? Jag köpte ett strandtennis. Ingen sommar utan strandtennis. Men nu så. Landslaget har ett viloår på grund av mammaledighet för ena halvan, men jag håller igång formen med andra partners och det funkar det med. Imorgon kommer A-laget och då tror jag att vi måste investera i en beachvolleybollboll (gud vad konstigt ord!) också.

Det var ett rent (bokstavligt talat, för jag skrubbade imorse) och sant nöje att kliva in i duschen nyss. Yes! Så ska det kännas att duscha. Min hårbotten blev glad av att känna strålarna ordentligt för första gången på länge.

Nu är det jobbdags. Sen är jag lix ledig i fem hela dagar. Superduperlyx!

So long!

Mannen på taket.

Ja! Äntligen är rörmokaren här för att fixa duschen som inte har haft något som helst tryck och därför runnit med två strålar i minuten. Mycket hår och en sån dusch är ingen bra ekvation. Men nu ser jag ljuset i tunneln eftersom killen faktiskt är här uppe på taket och grejar. 

Igår var det stora städardagen och nu har mina gäster någonstans att sova. Det var inte en dag för tidigt som det där rummet omhändertogs av en skurhink och dammsugare. Resten av lägenheten fick sig också en liten omgång.

Gårdagens roligaste syn var en frisyr som jag bara trodde existerade på en man i världen (Coach H, kolla apberget för mer info).

Senare idag blir det kanske ett strandbesök. Vi ser väl om mannen på taket blir färdig någon gång, just nu verkar det vara rökpaus.

Morgonvy.

Morning!

Det här tittar jag ut över när jag slår upp ögonen (samt pallrar mig ut på balkongen) på morgonen. Ganska njutbart. Ska snart avnjuta min frukost, - Special K, hallonsylt och mjölk - med denna vy och en
Cosmo i handen.

image32


P stack iväg för att spela tennis, men eftersom jag inte är i Wimbledon-klass (det är inte P heller, men han vill gärna tro det och jag vill inte spränga hans bubbla) stannade jag hemma. Dagens motion för mig blir en powerwalk längs stranden. Kameran får nog följa med, för idag ska jag utforska nya marker och gå åt andra hållet.

Sen står storstädning på schemat. Extrarummet är för tillfället en byggarbetsplats för modellflygplan och om två dagar kommer Andersson och Andersson. Det håller inte att det ser ut så då.

Dags att komma igång. Har varit vaken en timme och känner att det är dags för ovan nämnda frukost.

Soffe: Tack för tipsen!

Sluta!

Kan det sluta vara så här varmt?! Jag är svensk, jag är inte byggd för sån här hetta. Vill bara gå omkring naken hela dagen, alternativt ligga i poolen tjugofyrasju. Ligger under luftkonditioneringen och försöker svalka ner mig innan gymmet. Gymmet. Vilken normal människa vill egentligen träna idag?

Jag är inte säker på att jag kommer att överleva den här dagen. Vi ser väl...

Fortfarande sand.

Rapport från hårbotten: Fortfarande en del sandkorn efter tre duschar samt en längre session i poolen. Det är ju otroligt.

Igår måste ha varit den varmaste dagen i denna värmebölja. Dave tog det därför lugnt med oss, konditionsmässigt. Däremot dödade han våra muskler, känner jag nu. Och gissa vad, vi ska dit idag igen. Herre min skapare.

Nu ska jag traska iväg och köpa mölk. Ha en bra dag!

Till haaavs!

Jag kan äntligen ta och skaka lite skam ur kroppen. Tog mig i kragen och pallrade mig ner till stranden. Väl där stektes jag som ett ägg i en stekpanna och undrade om jag skulle överleva dagen, med endast ett äpple som näring. Havet blev flitigt besökt och jag kände mig som en fisk i de stora vågorna. Ljuuuvligt (som min mamma skulle ha sagt med sin finlandssvenska dialekt). Mindre ljuvligt är all sand. Sand här, sand där, sand i varenda liten vrå. Har duschat två gånger men inte blivit av med alla korn ur min hårbotten. Typiskt.

Som kvällsarbetare har vi svårt att varva ner och komma i säng i anständig tid. Därför är uret långt efter midnatt. På vägen hem från jobbet ikväll mötte vi en man med resväska mitt i ingenstans och sen såg vi en igelkott. Vad har du sett?

Någon dag ska jag berätta om min arbetskamrat, en karaktär utan dess like. Men inte nu, för nu ska jag och min kokosnötdoftande kropp gå till sängs. En strandbild kan jag i alla fall bjuda på. Godnatt!

image31

En till grad.

I skrivandets stund är det ännu en grad varmare än igår. Jag har köpt en klänning och ett linne och vi har konstaterat att vi gillar Pizza Express bättre än Pizza Hut. Det är ungefär vad man orkar göra en dag då termometern visar 43 grader. Jag håller på att smälta bort här i soffan. Ser endast en utväg; pool!

Dagens bekännelse: Jag har inte badat i havet än. Skamligt, jag vet!

Magiska söndagar.

Lite för mycket vin igår och radioprataren sa att det är fyrtiotvå (42) grader varmt ute idag. Perfekt kombination, ja. Det har varit en dag med få ryck. Tur att det är söndag, då får man. Det är något magiskt med söndagar. Men jobba kommer man minsann inte undan. Imorgon, då är vi lediga. Ska bli skönt. De senaste kvällarna har varit galna med massor med folk. Kul, men slitsamt. 

Om precis en vecka kommer A-laget, Team Andersson. Oh yes. Det ska bli så roligt! 

Ingen midsommar här inte.

Dagens (och gårdagens) depp: Inte ett midsommarfirande så långt ögat kan nå.

Jag sitter i en soffa i ett land som är varmare än självaste solen tror jag. Det går knappt att andas. Vet inte vad vi ska göra idag. Jag vill spana in en nyöppnad affär.

Börjar bli riktigt mycket folk på restaurangen nu. Igår var det nog rekord. Både jag och Pascal var tvugna att springa omkring ute i restaurangen emellanåt. Kul, kul. Tiden går aningens fortare när det är så. Nackdelen är att antalet glas att putsta går hand i hand med antalet matgäster. Damn it. 

Varmt.

Jahaa, så vad har hänt i världen sen sist? Här på ön har Pascal fyllt år och det firade vi med en dag vid (och i) poolen och en hejdundrandes middag. En trevlig dag med Ps goda vänner och ett nöjt födelsedagsbarn.

    

Annars har det inte hänt så mycket speciellt. En dag med Dave igår igen och det känns lite i kroppen idag. Vädervis går det bara uppåt i temperatur och jag läste i tidningen att värmeböljan tänkt sluta i 40 grader. Jisses. 

Ska nog ta en promenad nu och inhandla lite nödvändigheter. Sen hade vi tänkt dra på oss snickarbyxorna (fast inte bokstavligt, det är för varmt för det!) och putsa upp en hylla och ett bord som sen ska målas. Vi ser väl vad det blir av det. Vi är grymma på att göra upp planer, minder bra på att följa dem...

Min arbetsplats.

Har jag sagt att jag älskar mat? Hemlagad mat. Söndag är i princip synonym med lunch-med-familjen-hemma-i-huset och gårdagen var inget undantag. Eftersom Ps pappa, den som normalt står för själva matlagningen, var borta blev jag och P blixtinkallade för att göra en insats. Vi tog världens största ψαρι, slängde ner den i en stor ugnsform med potatis och en massa grönsaker, spelade beachvolley i poolen och högg sedan in. Lätt som en plätt och faktiskt lika gott som plättar också. Mat och jag är goda vänner, so to speak.

Här i det här lilla hörnet nedan står jag och knappar in beställningar, skriver ut notor och är allmänt viktig. När det behövs vänder jag på klacken och går in i baren och häller upp lite drinkar och torkar glas. Det är ganska kul faktiskt. Trivs bra. 

  

SID!

Oh yes. Läser vad som händer på hemmaplan och det här ser jag fram emot att komma hem till. Fantastiskt!

Igår var vi på Sids Taverna för en meze och jag träffade självaste Sid i egen hög person. Oh yes. Mat i mängder, såklart, och så ännu lite mer mat. Kvällen slutade med att balansera glas på huvudet.

Tog en runda med min kamera igår och hittade så här fina blommor. Jag gillar min kamera. Still going strong, efter snart tre år. Upptäckte en miniredigerare i bildbehandlingen och blev så lycklig, så lycklig. Pyssel, pyssel.
 
 

Dagens projekt: Byta den osköna sängen som står här nu mot den sköna som är i huset.

The arrival of the vacuum cleaner!

Förutom att tro att hamburgare var gjorda av hästkött, körde jag igår bil. Värt att nämnas. På fel sida vägen och med ratten på fel sida. Livsfarligt. Det var dock bara en kort bit, mellan lägenheten och huset, och en ganska otrafikerad väg. Jag lever och kommer kanske att göra det igen.

Idag har vi (mest jag) pysslat i lägenheten. Jag övertalade Pascal at köpa en dammsugare och har varit glad hela dagen. Jag förstår inte hur man kan leva utan en dammsugare. Det är många som gör det här. Mitt liv skulle aldrig funka. Det blir aldrig så rent som med en dammsugare. Ah, ljuva uppfinning.

Har sett Penelope Cruz's vackra ansikte skymta på tv hela dagen och konstaterat att hon får bli
Dagens Vackraste Kvinna. Vilken kvinna. Vilken otroligt vacker kvinna.

image23

Hästkött = hamburgare?

Dagens förvirring: Äter man inte häst? Jag har i hela mitt liv trott att man gör hamburgare av hästar, men fick igår veta att så är inte fallet. Nu känns det lite som att jag levt i en lögn. Vad har man hästar till? Bara ridning och sånt? Snacka om förvirring. Man kan inte alltid vara tjejen med koll.

Snart kommer P.

Sitter uppe och väntar på P. Han borde vara hemma om en och en halv timme eller så. Kommer inte kunna sova innan dess, så jag väntar. Hoppas på taxfreegodis.

Ikväll var jag, Helene, Dali och Sally på Cavallini och åt italienskt. Ingen dunderhit, men all mat slinker ner i mig utan minsta klagan. Mat är mat och för det mesta gott. Ibland extra gott, men sällan äckligt. Sen blev det lite kaffe med Dalis vänner.

Ser fram emot att jobba imorgon igen. Jag är less på att glida. Dessutom vill jag tjäna pengar, för shoppinglistan i mitt huvud börjar bli lång. Prio ett är dock en klänning till bröllopet. Och
skrubbhandskar! Ja, så jag kan skrubba bort min döda hud och peppa den på att bli brun. Köpte morötter härom dagen som ett led i samma process.

Saknar P. Stor säng och täcke för mig själv i all ära, men det är faktiskt bra mycket mysigare att dela. Och det är ju faktiskt alltid jag som vinner täckesfejden, så mig går det egentligen ingen nöd på.

Och än en gång; George!

PT.

Följde med Sally till gymmet idag igen. Dagens program var personal training med Dave. Behöver jag säga att jag är helt död? Vi flåsade, han pressade, vi svettades, han pressade ännu mer. Jag gillar Dave. Provade på boxning för första gången och det var ju riktigt kul! Att jag inte gjort det förr, tjejen som ibland skulle vara i behov av anger management. Dave frågade om jag hade astma och undrade om jag hade med mig min medicin. Ehm, det är oklart. Jag gick ju aldrig och kollade upp det trots att Verre tjatade i ett år. Ah, inget jag dör av, det återgår ju till det normala efter ett tag.

Har ätit lunch och känner mig nu välförtjänt av en god-bok-stund i en solstol. Tack och hej.

Dagens hunk.

Såg just klipp från premiären av Oceans Thirteen och konstaterade att dagens hunk måste bli George Clooney. Må vara a litte bit out there, med tanke på hans ålder, jag vet. Jag skulle normalt aldrig fiska i vatten där min pappas buddies simmar runt, men George Clooney. Hej å hå. Vilken man. Det är nästan så att jag vill se filmen, bara för hans skull.

"Pascal, ska vi gå på bio!?"

Mamma: Om du klickar på de understrukna orden kommer det upp fina bilder! Puss till dig och till pappa!

Parlör.

Börjar nästan varje dag tillsammans med MythBusters. Jag gillar grabbarna och idag lärde de mig att man blir faktiskt mindre blöt om man går i regnet istället för att springa. Tack för den vetskapen!

Innan jag åkte köpte jag en reseparlör, Grekiska på resan. Det kändes väldigt nördigt. Jag menar, vilken cool människa går egentligen omkring med en reseparlör? Cool eller inte, känns som det enda sättet att förstå sig på detta folk.

Jag och min parlör ska lägga oss på balkongen ett tag. Hej!

Mygg även på Cypern.

Lapade lite eftermiddagssol idag och spanade in alla grannar som av outgrundlig anledning var ute på sina balkonger samtidigt. Utan att ljuga, kan jag säga att inte en enda var nog under 60. Och förmodligen expats allihopa. Sen blev det middag i huset med Helene och Dali. Jag älskar hemlagad mat och ännu bättre när det är från en helt ny matkultur. Fan-tastiskt! Avslutade kvällen med att titta på Dalis show på hotellet. Under slutnumret skrattde vi så vi nästan ramlade av bänken vi satt på. En trång bilfärd med tre i en tvåsitsig bil fick runda av kvällen.

Jag är ett hett myggbyte för tillfället, trots en liten fläkt med något slags medel som ska skrämma bort packet. Hur fräckt är det inte av en mygga att sätta sig på självaste fläkten och bara sitta där och glo? Den ska ju skrämma bort, inte locka till sig. Myggor är definitivt tummen ner och jag ska bädda ner mig i sängen och gömma mig från dem nu.

Godnatt!

Till Emma.

Det här är tillägnat Emma, min vän. Minns du?

image22

Efter två års vila smakar de faktiskt ganska bra igen!

Because I'm Pascal's girlfriend!

Dagen började med bikinispaning. Helene och hennes vän köpte varsin, men jag höll låg profil eftersom jag redan inhandlat tre den här säsongen. Ibland kan jag hejda mig. Ibland. Sen följde jag med Sally till gymmet. Det var mage, armar och ben i en slags cirkelträning. Väldigt roligt. Gyminstruktör Dave var grym och pressade hårt. "I'm pushing you extra hard just because you're Pascal's girlfriend!" Damn you, Pascal. Nej, jag gillare faktiskt. Insåg hur mycket jag saknar att träna och ha någon som pressar mig till bristningsgränsen.

Ganska just hemkommen och sitter här och luktar äckligt. Ska gå till kiosken nedanför och inhandla något lunchaktigt. Gruvar mig redan för uppförsbacken på väg hem. Sen blir det mest troligt pool och Jane E. Behövde förresten inte hålla henne i handen igår när jag skulle sova, utan somnade med lampan släckt och nöjd över att inte ha någon som klagade på att jag snodde åt mig allt täcke.

So long!

Cypern och jag.

Nu är det bara jag och Cypern. Pascal sitter på planet till England. Var lite mindre arg innan han åkte och ännu lite mindre arg efter att min mamma sa åt mig att inte vara så arg. Ja, ja. Jag ska försöka. Imorgon blir det gymming med Sally och sen eventuellt stora flyttardagen för Helene.

Trött (som vanligt) ska jag äta upp min macka, se lite mer "The Girls of the Playboy Mansion" (gosh, vilket program alltså, jag både skrattar och gråter lite) och sen ta med mig
Jane E till sängen. Som lite lätt (eller ganska mycket egentligen, men det tänker jag inte erkänna) mörkrädd somnar jag nog med lampan tänd och Jane i handen.

Bilar.

Bilar. Bilar, bilar, bilar. Här kör alla bil. Vart de än ska. Till jobbet? Bil. Till en vän på samma kvarter? Bil. Mellan två affärer i stan? Bil. Till caféet (och dit åker de ofta)? Bil såklart! Ikväll åker P till England. För att köpa en bil. Det är inte populärt på något sätt och jag har bestämt mig för att vara arg över det en lång tid. Arg, arg, arg.



Väderleksrapport: Det blåser så mycket så jag tror att den här lilla ön kommer lyfta snart och blåsa bort.

Dagens roligaste namn: Kulturintendent Johan K. Speciellt i relation till innehållet. Lättroad.

Kortblogg.

Sena, sena, sena till jobbet. Och inte är det då mitt fel. Jag sitter här redo och klar i tid. P kom just ut ur duschen. Jag säger ju det, cyprioter och tid.

Testade just vilket av mina ögon som dominerar min syn och blev lite sur att det var
höger och inte vänster. Damn it.

Nej, nu är lix det jobbdags!

Anger management?

Efter info från hemmaplan igår blev jag otroligt förbannad och P föreslog terapi för min ilska. What to say? Vissa saker känns det som att man har all rätt att bli arg och besviken över. Nu orkar jag inte ens tänka på det förrän det är dags att ta itu med. Vekt i alla fall. Och dålig stil.

Hur som, kom till jobbet med ett humör som hette duga. Det var rätt dött igår också. Efter drygt två timmar blev vi dock blixtinkallade till The Shack som hade brist på folk. Eftersom det är ungefär fyra gånger så mycket gäster där fick jag det lite svettigt bakom kassan. Jag och huvudräkning? Hallå? Men det gick det med. Ganska roligt faktiskt och jag blev på bättre humör av lite annat att tänka på.

Så vad gör man idag då? Jag måste köpa nål och tråd och sy ihop skor och bikini.

(Saknar
kottarna mest av alla.)

Msg-effekt?

Igår var det  d ö t t  på jobbet. Fotbollen drog mer folk och våra bord stod nästan tomma. Vi smet iväg en sväng och åt lite kinesiskt. Kan det ha varit msg som orsakade mina konstiga drömmar i natt? För drömt har jag gjort och jag var arg som ett bi när jag vaknade.

Efter lite frukost blev jag på bättre humör. Golvet luktade hund så jag tog fram moppen och gick även lös lite här och var med skurtrasan. P har stuckit iväg och jag ska nog ta en promenad. Idag igen. Knappt så man kan tro det.

Borde fylla frysen med glass.
Ett hushåll i ett så här varmt land borde alltid vara försett med glass!


Dödligt.

Du är dödlig. Jag är dödlig. Vi är alla dödliga. När en man eller kvinna som står i rampljuset går bort slår det alltid mig i ansiktet. Lite kyligt sådär. Artiser, idoler, ikoner. Sådana lever väl för alltid? Nej, inte ens de kan undgå det enda faktum vi kan vara riktigt säkra på.

Du är dödlig.

Povel Ramel vila i frid.

Cypern saknar...

Tre saker jag saknar på Cypern;

1. Förmåga att göra saker i en högre växel och även komma i tid. Ska något bli fixat imorgon, förvänta dig det klart inom tidigast en vecka. Ska du träffa en cypriot, lägg till en timme på bestämd tid.

2.
 Ordentliga övergångsställen, så man slipper korsa vägen med livet som insats varje gång.

3.
Cyklar och cykelmöjligheter. Som aktiv cyklare är detta något jag saknar.


          

Har vandrat en stund med min mp3 och även varit och handlat lite. Jag mötte en man som log mot mig och pekade på solen samtidigt som han yttrade något helt obegripligt. Antingen tyckte han att jag var "het" eller bara het, det vill säga svettig och röd som en tomat av mina raska steg. Mest troligt det sistnämnda. Nu ska jag gå och lägga mig vid poolen med min vän Jane Eyre.


Note to self 1: Solen ser dina axlar och din näsa även när du är ute och vandrar och inte bara när du ligger och pressar.
Note to self 2: Backen upp till lägenheten är  j o b b i g.

Flaggan vajjar på sin stång!

Sveriges Nationaldag. Heja Sverige. Jag flaggar här, för jag har lix ingen riktig flagga.


Det var roligare att jobba i går. Mer folk och mer att göra för stans hetaste cashier. Sen åt vi souvla och det är det inte mycket som slår måste jag säga. Två idioter på fyrhjulingar körde förbi, jagade av polisen, och den ena körde till slut in i en bil. Idioter. Själv håller jag låg profil i trafiken.

Har just slukat en underbar frukost bestående av mjölk och chokladflingor. Nyttiga klubben här. P jobbar för fullt och jag ska nog ta en promenad och köpa lite frukt. Intresseklubben här.

Ha en bra dag.

Tid = stilla!

Första dagen på jobbet igår. Jag säger bara "The Land Were Time Stands Still" för att ge en bild och det får vara nog.

Ps vänner tycker fortfarande att jag är för blek. Kanske något som åtgärdas idag. Vem vet.

Har inte så mycket på hjärtat.

Hej hej.

Dagens fråga: Hur trött får man vara?

Trött, trött, trött. Har druckit kaffe och köpt saker till hemmet. Även sovit på solstol och påmints om hur uttröttande det faktiskt är att somna i solen, om än bara för en timme.

Jag är trött och ikväll börjar jag på mitt nya jobb. Vad ska det bli av då?


Sol eller soffa?

När cyprioter äter, äter de mycket. Eller rättare sagt, de lagar mycket mat. Sen om allt blir uppätet eller inte är en annan fråga. I klassisk Cypernanda slängde vi på fisk och kyckling på grillen och dukade fram allt annat som hör till. Som väntat, väldigt gott och jag tror att min magsäck töjdes ut ett par meter eller två.

Så, efter livet i igloon kommer jag till solens land och gör vadå? Sover på soffan hela dagen. But why? Ja, så går det när man inte kan sova på natten. Tog i alla fall just premiärdoppet, men det var kallt så det blev ett kort ett.

That's that. Ledig ikväll igen, men imorgon sägs det att jobbandet ska börjas.

Goodmorning Cyprus!

Jaha, då var jag äntligen framme och vaken en ny dag. Det var en halvglad person som klev av planet och stod och väntade på väskorna i all evighet. Cypern är inte känt för att göra saker med snabb hastighet, men igår slog alla rekord.

Har sovit bort halva dagen (man får det när man somnat sex på morgonen). Fick efter ett par om och men upp resväskan och tur var väl det. Ser ut och känner mig som ett mähä och det ska jag väl ta och göra något åt nu.

Dagens fråga: Finns det längre flygningar där man får röka? Om inte, varför finns skyltden fortfarande kvar? Är folk verkligen så dumma som man kan tro och måste bli påminda hela tiden?

Nu så, nu!

Nu är det nära. Nu är det nära. Ännu en timme framskjutet, så tio är det sagt att det ska lyfta. Jag längtar efter att få sjunka ner i flygplansstolen och sova lite.

Dagens första fråga: Varför kommer jag in på någon annans mail när jag skriver gmail i webbläsaren? Läskigt.

Dagens andra fråga: Varför blir folk obekväma när det kommer fram barn och pratar med dem? Jag blev endast glad av den lilla killen som undrade om vi kunde ses på Cypern och kommenterade mitt norrlänska sj-ljud. Mer barnasinne åt folket!

Blev även glad av att både kvinnan i disken, mannen som tog betalt för min övervikt, samt säkerhetsvakten var trevliga. Då blir livet så mycket lättare.

Snart lyfter jag. Hejdå Sverige, för ett litet tag.

Mot femman.

En kycklingburgare tjockare och en kaffe piggare. Eller? Nej, koffeinet har inte gjort sitt. Jag är trött som ett djur. Ett väldigt trött djur. Snart, snart ska jag checka in väskorna och sen strosa omkring i taxfreen. Ska köpa min favoritparfym om inte övervikten kostar mig skjortan. Väskornas, alltså, inte min egen. Så mycket burgare tryckte jag inte i mig.

För övrigt är nättidningar utmärkt för hemlängtan. Surfa, klicka och läsa om allt spännande som händer i hemtrakterna. Det är ju helt fantastiskt. Uret säger 18:59, jag säger dags att checka in! Mot Terminal 5.

Sen, sen, sen.

"Vad skönt att slippa vänta så länge på Arlanda", sa jag.
"Ditt plan är försenat till klockan tjugoett ikväll", sa kvinnan från Apollo.


Jaha, där fick jag på näsan. Och var lik förbannat tvungen att stressa iväg för att hinna med planet hit. Ganska arg, med två tunga väskor och för mycket kläder på mig, lämnade jag hemmet och kom till ännu ett försenat plan. Fast det gjorde ju inte så mycket. Sov hela resan.

Känner mig för tillfället trött och opeppad och ska gå på Mc Donalds och äta mig tjock. Det känns som det enda rätta. So long!

På väg nu dårå.

Gomorron världen, här kommer jag! (haha, tänker på Sara som välkomnar dagen i London.)

Jamen, jamen. Vad att säga idag då? Inte så mycket. Det mesta är packat. Bara sånt som behövs till duschning kvar. För duscha behöver jag. Ungefär lika mycket som mitt rum ska städas och min säng ska renbäddas.

Sen är jag på väg mot sommar och sommarjobb. Det känns som att det hela kommer att gå jättefort. Och jag längtar redan efter att komma hem till bröllop och syskonskara och sommarstuga. Men samtidigt vill jag att tiden ska gå sakta. För jag gillar Cypern. Och jag gillar Medelhavet.


Kappsäckkappsäck.

Packa pappas kappsäck. Packa pappas kappsäck. Gosh, det är till och med svårt att stava.

Hur som haver, det är inte pappas kappsäck som ska packas, utan min egen. Kläderna är nere. Jag tycker faktiskt inte att det är
såå mycket. Jag ska faktiskt vara borta i två månader. Ska bara kasta ner resten i den andra väskan och sen ska det väl vara klart då? Och efter det har jag hört att det är bara att ge sig iväg.

Nojig som vanligt tror jag att jag har tittat fel på både tid och dag och årtal. Men biljetten säger fredag 1 juni 2007. Det är imorgon va? Eller? Fröken Dagavill har inte så stor koll, men hoppas på det bästa.

Packningen går vidare. Vilken himla tid det tar (när man gör allt annat än packa varannan sekund).