Fat Tuesday.

Denna Fat Tuesday har jag och min mor varit hurtiga och promenerat jättelångt. Sen åt vi Nisses omtalade semlor. Det var väl ett år sedan sist. Och nu ska jag minsann baka ut mina egna semlor som jag tänkt göra i storlek mini och med vaniljkräm. Är man Bree så är man Bree.

image320

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det är absolut det allra bästa när man gör sina egna semlor..lagom stora och såå goda!

Postat av: misan

Ibland går man från klarhet till klarhet. Som i detta fall. Att vi är systrar är ju inget nytt. Men när det gäller temadagar och upprätthålla traditioner så finns det inga tvivel över huvud taget (ledsen om det blir en konstig särskrivning, kan inte bestämma mig om det ska vara det eller inte) om att det rinner samma blod genom våra ådrorna. Låt mig förklara. Här sitter jag på tåget på väg till stockholm och det enda jag kan tänka på är att jag ska hinna upp innan dagen är slut för att kunna göra i ordning semlorna som jag har bakat och packat ner i resväskan. Kände mig lite smått udda som har bakat semlor själv för det första men sen även packat ner dem
en resväska för att hinna upp med dem till Robin (dock utan grädde). Sen läste jag din blogg och blev med ens lugn och konstaterade att allt är precis som vanligt i den Bergströmska klanen:) Tack för det min underbara syster! Sen att vi förmodligen inte tillhör normen, det hör inte hit. Jag menar hur många av dina väninnor har bakat idag?
puss

2008-02-05 @ 20:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback