Vi tog det piano.

I fredags flyttade vi möbler och annat geb. Hit och dit. Dit och hit. Vi flyttade till och med ett piano. Och du som någon gång har flyttat ett piano vet att det inte är lätta grejer. Snacka om att vi var värda burgare på Jonte's där på kvällskvisten. Och ja, du som är uppmärksam kan nu räkna ihop att det här är tredje gången på väldigt kort tid som jag varit i Bjuris. Det verkar finnas en dragningskraft. Eller?

Drag var det i alla fall igår och det var bara så bra. Cyklade till Frida i alldeles för kort kjol och med alldeles för mycket smink och så jag blev alldeles för svettig. Men det var det värt. Vi hade en strålande uppvärmning inför vad som blev en pangkväll. Så mycket bra folk och bara så bra i allmänhet. Sådant gillar vi.

Efterfesten blev sen och uppstigningen idag var ganska tidig. Härlig kombo som hade kunnat vara värre, absolut. Avslutningen gick finfint och slutade, inte helt oväntat, i lite tårar efter att ha fått världens finaste present av världens finaste gymnaster. Älskade barn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback