The kombo.

Lyssna nu noga. Alla (hoppas jag) vet att när man äter Gott & Blandat så äter man inte de gula bara de gula, utan man kombinerar de gula med saltlakrits. Ta en gul = ta en saltlakrits samtidigt. Så är det bara. Och det är något man lär sig, liksom att cykla, och aldrig glömmer bort. Gammalt, precis. Så nu kommer vi till det jag vill uppmärksamma världen om. Vet ni hur man äter de röda? Jo, man äter dem med en sötlakrits. Ta en röd = ta en sötlakrits samtidigt. Try it. You won't regret it.

Åh, Gott & Blandat.

Kommentarer
Postat av: Östman

Alltså ursäkta men så här äter man saltlakritsen: i kombination med TVÅ andra fruktisar eftersom lakritsen smakar så mycket mer och är segare. Och så här äter man sötlakritsen: INTE ALLS! ;)

2008-09-07 @ 11:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback