Same, same, but different.

Så var man här igen. Uppe. Hemma. Hemma-hemma. Allt är sig likt. Eller nej, vänta, det är det faktiskt inte. På Storsjö hade de byggt om så mycket så jag tog mig inte in i hallen den vanliga vägen. Men annars var det som vanligt där inne. MallanR och Guran var på plats med sina duktiga gymnaster. Jag trivdes och det var så himla roligt att se tjejerna som blivit så duktiga och även få ge dem ett och annat tips. Jag saknar att coacha. Helt klart. Det är magiskt att lära ut och se framsteg på en gång. Jag och Tompa lovar att stå som det stabila coacharpar vi är vid trampetten om den där beryktade comebacken blir av. Vi lovar!

Här hemma i huset är allt i alla fall samma. Eller vänta nu, det stämmer ju inte riktigt heller. Några nya juldukar är inhandlade, källaren har fått nya persienner och väggarna är nymålade. Men annars är allt precis som det ska vara. Det luktar jul och det finns lussebullar i skåpet.

Jag känner mig lite kär i livet i allmänhet (och alltid i min fina italienare i synnerhet) och när jag nu skickat in den sista uppgiften som skulle skickas innan jul är det banne mig en sann fröjd att leva. Allt är som det ska. Umeå är vintervackert. Och iskallt.Kommentarer
Postat av: STYLE CRUSH

sv: haha men tänk såhär - ett minne för livet? ;)

Postat av: amanda matanovic

fin blogg du har!

Haft en bra dag? :)

2010-12-15 @ 17:35:02
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

härligt vintriga bilder!

2010-12-15 @ 17:50:45
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha kanske det...men här i tidaholm har vi mest snö ;)

2010-12-15 @ 17:57:18
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är så gott med lussebullar. :P Tycker du att det är okej att man även bakar det efter lucia?

2010-12-15 @ 20:57:58
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback