SkrivPuff: Om att pigga upp.

Jag kan tycka att det är trevligt när man tackar busschauffören eller spårvagnsföraren när han eller hon stannar och väntar när man kommer springandes för kung och fosterland i hopp om att hinna ombord. Ni vet, det är ofta någon som släntrar in lite sent. Ibland kanske du! Bussen har börjat rulla eller spårvagnen har signalerat att den är på väg. Men så kommer en eftersläntrare och ser lite uppgiven ut och fordonet stannar och dörrarna öppnas igen.

Vissa kliver bara på. Andra tackar. Jag tycker att det är trevligt att tacka. Det är ingen plikt för den som kör att stanna. Vem har sagt att någon annan ska ta hänsyn till att du gick hemifrån sent eller stod och pratade för länge med din vän? Det är väl klart att man ska visa uppskattning för denna fina lilla gest.

Jag tror den som utfört denna gest blir glad av att få bekräftat att den uppskattats. Glada människor kan vi aldrig ha för mycket av. Och här är det är liksom win-win.Kommentarer
Postat av: marmoria

Som före detta bussförare kan jag intyga att det piggar upp.

Postat av: Malin

Se där! Jag visste väl det!

2010-11-26 @ 18:36:30
URL: http://passopp.blogg.se/
Postat av: FATMA | underhållning

Vem tycker du gör låten I'll be bättre? Edwin McCain eller The Cab? :)

Postat av: mikaela

vad skönt att höra då finns det hopp för mig också... vad härligt med nice!åh så sant, jag tackar alltid bussisar och stämplare, skadar ju inte att sprida lite gläjde! Att le mot mötande människor på gatan är också väldigt mysigt :)

2010-11-26 @ 23:48:50
URL: http://galago.blogg.se/
Postat av: petri

Håller med så klart man ska tacka.

2010-11-27 @ 00:08:27
URL: http://kugghjulsprins.blogspot.com/
Postat av: Anonym

håller verkligen med.. så mkt bättre då!

2010-11-28 @ 03:54:03
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback