SkrivPuff: Om något begagnat.

En god kvinna klarar sig själv. Men äh. Det börjar kännas gammalt. Och osant. För det måste finnas något att klara av för att klara av något och det måste finnas något att ta hand om för att kunna ta hand om något. Och något platt och transparent kan väl knappast räknas. För det är ungefär där det landar när man inser att glöden är borta. Det brinner ingen låga för en sån där hobby. Det lyser ingen lampa för idogt arbete. Det är nästan beckmörkt.

Och den där linen känns sliten och skit. Ungefär som att ensam är stark. Det är lögn. Lögn. Allt är använt och resultatet är bedrövligt. Begagnad enligt Nordsteds: "som varit i bruk under viss tid och därför blivit sliten och förlorat i värde". Allt. Nästan allt. Slitet och förlorat i värde. Dags att skaffa nytt. Men hur gör man det utan eld?


Kommentarer
Postat av: BettyB

Så sant.

Postat av: Kalle Byx

Kloka ord.

2010-11-08 @ 19:46:09
URL: http://www.ormanas.blogspot.com
Postat av: Ettie Bee

Inte lätt att hitta utan ljus, utan gnista. Men det går. Ibland :-)

2010-11-08 @ 19:53:06
URL: http://ettiebee.blogspot.com
Postat av: Genyvy

Fan vet. Hitta honom och fråga kanske ... En s k klok föreläsare sa en gång att om man skrattar 10 ggr varje morgon blir man glad automatiskt, kanske ska man fejka elden och till sist tar det sig?

2010-11-08 @ 22:31:47
URL: http://genyvy.blogspot.com/
Postat av: Ethel

Jag håller inte med Norstedts om att begagnat förlorar i värde. Titta t.ex. på antika föremål, bara ETT exempel.Din text var spännande att läsa, intressant.

2010-11-09 @ 08:02:45
URL: http://tittelina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback