SkrivPuff: Om något gripande.

Ingen puff idag! Jag snor gårdagens då.

Det finns tre speciella små män i mitt liv. Två av dem är så stora så de kan vika pappersplan och berätta sagor för mig om en varg som begav sig ut i skogen (men alltså, hur många fyraåringar har egentligen bege sig i sin vokabulär?). Den tredje lille herren skulle nog gärna vilja kunna vika pappersplan och berätta sagor om vargar. Ibland låter han som en varg. Ibland härmar han mig när jag hostar. Ibland jollrar han bäbisaktigt och smilar upp sig. Och så ska han ha allt. Helst sådant som är vasst, elförande eller väldigt dyrt. Typ köksknivar eller sin mammas iphone. Jag vet inte jag, men hans armar verkar vara töjbara och han snor med sig det ena och det andra.

Och ibland snor han åt sig mig. Javisst. Ta tag i mosters armar bara så har du henne. I fredags var han riktigt generös och ville pussas. Grep tag i mina armar och släppte inte taget. Det är klart att hjärtat smälter en sådan gång.


Kommentarer
Postat av: GUESS WHO?!

- glad första advent :)

Postat av: foxy

Jag är mormor till fyra, två damer o två herrar och dom griper mej på många sätt. fint skrivet.

2010-11-28 @ 15:44:20
URL: http://kvinna-gudinna.blogspot.com
Postat av: Abby

Jag är utbildad nagelteknolog och är frisörstudent. Kommer ge dig massor av tips på hår, naglar, skönhetstips och en hel del till. Kika in och se ifall det faller dig i smaken.

http://abbylarsson.blogg.se

2010-11-28 @ 17:16:30
URL: http://abbylarsson.blogg.se/
Postat av: Kalle Byx

Du skriver om något gulligt utan att bli sentimental. Bra.

2010-11-28 @ 19:14:45
URL: http://www.ormanas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback